Namnlös design (1)

HUDSCANNER

Se det du inte ser med Observ scanner Se det du inte ser med Observ scanner

(Utförs endast i Uddevalla)

   - Se det du inte kan se -  

OBSERV SKIN DIAGNOSTIC DEVICE
är det allra senaste inom hudanalys och en "resa under huden" som hjälper dig att både se och förstå de underliggande hudproblemen.

OBSERV är utrustad med ett antal lågintensiva UV-ljuskällor. Genom ett genialt system av optik och datorberäknade speglar projecerad UV-ljus på huden. Ljusstrålarna tränger igenom de övre hudlagren och djupt ned i dermis.

Mänskliga celler har en naturlig förmåga att förändra  osynligt ljus till synligt.
Olika celler i olika tillstånd skapar olika  fluoricerande ljusmönster. Som en följd av detta kan vi nu se olika hudtillstånd som vi tidigare inte kunde se med blotta ögat. Dessa tillstånd framträder tydligt och skiljer sig markant från frisk vävnad.
Den nya teknologin tillåter dig dessutom att växla mellan kliniskt dagsljus och andra ljustyper som klart visar, hudstruktur, pigmenteringar och blodkärl som ligger under hudens yta och inte kan ses i vanligt dagsljus.

Boka en hudanalys som också gör det lättare att hjälpa dig välja rätt produkter för din hud. Efter en tid kan en ny analys göras och därmed se effekten av behandlingar och produktanvändning du gjort. 

Dina bilder mailar vi sedan till dig.    
                                                                                 
                                                                 
Pris:
Hudanalys inkl. produktrådgivning 30 min 395 kr