Namnlös design (1)

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Klinik Pangea erbjuder en rad olika ansiktsbehandlingar. Vi har indelat våra behandlingar i två kategorier. Klassiska-avslappnande och behandlande-medicinska behandlingar. Vårt mål är att just Du ska få en underbar stund här hos oss och känna dig omhändertagen. I behandlingarna används endast hud-och skönhetsprodukter av hög kvalité, vilket ger Dig optimala resultat och en upplevelse utöver det vanliga. Varje ansiktsbehandling skräddarsys för att tillgodose just Din huds behov och det ingår alltid en hudanalys och produktrådgivning.

 - Varje ansikte är unikt 

 

ANSIKTSBEHANDLING 40 min
En djuprengörande ansiktsbehandling med fokus på portömning. Vi anpassar produkter utefter hudens behov.
625 kr

ANSIKTSBEHANDLING 60 min
Denna behandling är effektiv och djuprengörande. Du får en peeling som är anpassad efter hudens behov, samt en portömning som tar bort alla orenheter. Brynplockning ingår och medan ansiktsmasken verkar får du en avslappnande massage av axlar och nacke. 
895 kr

ANIKSTBEHANDLING 75 min.
I denna behandling får du det där lilla extra. En avslappnande stund tillsammans med våra djuprengörande och effektiva produkter. En peeling som är anpassad efter dig, masken likaså och en underbar massage på axlar, nacke och händer. 
1095 kr

BEHANDLANDE ANSIKTSBEHANDLING  45 min
Denna behandling är för dig som vill jobba mer kraftfullt och/eller på ett specifikt problem.
Här väljer din hudteraput behandling och produkter efter dina behov och önskemål! Det kan vara allt från starkare kemiska peelingar till Esse probiotic ampull.
 995 kr

OBAGI BEHANDLING 60 min
Hudföryngring med kemisk peel från Dr Obagi. Denna behandling förbättrar hudens tolerans, styrka och cellförnyelse. 
Reparerar skadat DNA, minimera risker för hyperpigmentering, exfolierar döda hudceller, slätar ut och jämnar till hudstrukturen, samt ökar spänst och fasthet.
Denna behandling är för dig som vill ha det absolut bästa!!
1200kr

KEMISK PEELING
Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. 
Från 1500 kr
        
* Observera att tiderna är inkl. tid för av och påklädning. Kom därför lite före utsatt tid.  

ZO Obagi