Namnlös design (1)

TA DEL AV DET SENASTE HOS KLINIK PANGEA

PLASMA ÖGONLYFT            
är en icke invasiv behandling av bla ögonlock för effektivt lyft och tightening av överskottshud. Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektivt och långvarigt resultat.
Plasma består av en sk ”flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. När kontakt nästan sker mot hud (1-2mm ovan) bildas en kväve-syremix som avger denna flash av Plasmaljus. Notera att ingen direkt kontakt sker med hud. Plasman skapar en kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är väsentlig för hudens självläkning och kollagenproduktion. Det slutliga resultatet kan ta upp till 3 månader.          
 Vad kan man behandla?

  • Ögonlock
  • Under ögon
  • Kråksparkar
  • Bekymmersrynka
  • Linjer runt munnen
  • m.m.

NYHET! InnoPen/microneedling
Du behandlar:

  • Fina linjer och rynkor
  • Acneärr
  • Hyperpigmentering
  • Sträckmärken och andra ärr

….och mycket, mycket mer

VAD HÄNDER?
Micro-needeling, även kallat för CIT – Collagen Induction Therapy. CIT, är processen då kroppens naturliga respons på läkning sätts igång för att öka mängden extra cellulär matrix (ECM) såsom kollagen och elastin i huden. På svenska kallas det för kollagenstimulerande behandling.
Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hud där behandlingen ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud.

När nålarna flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparat.

InnoPen systemets viktigaste del är den revolutionerande patenterade nålkassetten INNOTip™. INNOTip™ är marknadens säkraste och mest innovativa teknologi och som helt eliminerar de risker som finns med andra system som använder öppna nålkassetter. 

ZO Skin Health by Obagi
Från 30 års åldern och framåt blir hudcellerna mindre aktiva och går till slut i dvala. Efterhand som cellaktiviteten avtar börjar huden åldras - vilket orsakar fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och att huden förlorar sin spänst. Det krävs stora mängder aktivia ingredienser - som retinol, C-vitamin och mjölksyra - för att väcka cellerna så att de kan producera mer kollagen och ellastin. ZO Skin Healt och ZO Medical inehåller stora mängder aktiva ingredienser och effektiva formler. Ju större koncentration, desto bättre resultat.