klinikpangea logga


NYHET!
InnoPen/microneedling

Du behandlar:

 • Fina linjer och rynkor
 • Acneärr
 • Hyperpigmentering
 • Sträckmärken och andra ärr

….och mycket, mycket mer


Vad händer?
Micro-needeling, även kallat för CIT – Collagen Induction Therapy. CIT, är processen då kroppens naturliga respons på läkning sätts igång för att öka mängden extra cellulär matrix (ECM) såsom kollagen och elastin i huden. På svenska kallas det för kollagenstimulerande behandling.
Microneedling är det senaste genombrottet inom hudföryngring och används mot åldrad hud där behandlingen ger en tydlig huduppstramning och en mer fast hud.

När nålarna flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina microkanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Detta ger även en kollagenstimulerande effekt djupt ned i huden samt säkerställer och höjer upptaget av behandlingspreparat.

InnoPen systemets viktigaste del är den revolutionerande patenterade nålkassetten INNOTip™. INNOTip™ är marknadens säkraste och mest innovativa teknologi och som helt eliminerar de risker som finns med andra system som använder öppna nålkassetter. I

NYHET! Celluform & Celluform +
En non-kirurgisk injektionsbehandling för permanent reducering av fett under haka och kropp. Kan liknas vid en mild och naturlig fettsugning.
 

Tandblekning Tandblekning

TANDBLEKNING HOS OSS.

En Polus® tandblekning passar perfekt för dig med missfärgningar huvudsakligen orsakade av yttre påverkan, såsom kaffe, te, snus och tobak.
För de flesta räcker det med en behandlingsomgång, dvs. tre 15-minuterspass med tandblekning.

Vi på Klinik Pangea har valt att använda oss av Beyound Polus®tandblekningssystem som är världsledande inom professionell och estisk tandvård. 
– Enligt Socialstyrelsens kliniska studie om tandblekning gav Beyond’s tandblekningsmedel det bästa långvariga blekningsresultatet och var det mest skonsamma för tänderna. Läs mer om tandblekning under fliken "Behandlingar"


BOKA HÄR»

Klinik Pangea är certifierad av Estetiska injektionsrådet

Socialstyrelsen har haft skönhetsindustrin under lupp i flera år och nu utreder Socialdepartementet huruvida lagen måste skärpas. Av den anledningen har de största kommersiella aktörer och branschorganisationer gått samman och gemensamt initierat en fristående och oberoende certifieringsprocess för injektionsbehandlingar. Målet är att öka konsumentskyddet genom att hjälpa konsumenter att hitta kvalificerade behandlare samt att skapa en kvalitativ och trygg skönhetsbransch för alla.

För att bli certifierad krävs att du som utövare avlägger ett prov som påvisar nödvändiga kunskaper inom ansiktets fysiologi, basal injektionskunskap, och komplikationshantering.

Madeleine har 19 års erfarenhet av injektioner samt alla steg i Galderma Medical Institute utbildningsprogram: Start up, Advanced, Master och Academies block.

 

IPL Photonova IPL Photonova


IPL behandling

Nu är det perfekt tid för att göra din IPL behandling.för oönskad hårväxt, ytliga blodkärl eller pigmenteringar. Priser från 695 kr
Ring salongen så berättar vi mer.
0522-14120.

Hudanalys med Observ scanner Hudanalys med Observ scanner

Ansiktsscanning inkl. produktrådgivning. 

Vi börjar med att scanna av din hud, och med vägledning av resultatet anpassar vi dina produkter och ev. behandling utefter dina behov.

-Se det du inte kan se!
OBSERV Skin Diagnostic Device är det allra senaste inom hudanalys och en "resa under huden" som hjälper dig att både se och förstå de underliggande hudproblemen.

Dina bilder mailar vi sedan till dig.                                                                                              
                                          


 


Plasma Ögonlockslyft 
               
är en icke invasiv behandling av bla ögonlock för effektivt lyft och tightening av överskottshud. Ett alternativ till kirurgiskt ingrepp med effektivt och långvarigt resultat.
Plasma består av en sk ”flash” som skapas genom konvertering av ström till elektrostatisk impuls. När kontakt nästan sker mot hud (1-2mm ovan) bildas en kväve-syremix som avger denna flash av Plasmaljus. Notera att ingen direkt kontakt sker med hud. Plasman skapar en kontraktionsliknande reaktion i huden som resulterar i omedelbar åtstramning. Samtidigt stimuleras hudens förnyelse av fibroblaster som är väsentlig för hudens självläkning och kollagenproduktion. Det slutliga resultatet kan ta upp till 3 månader.          

 Vad kan man behandla?

 • Ögonlock
 • Under ögon
 • Kråksparkar
 • Bekymmersrynka
 • Linjer runt munnen
 • mm.

Önskar du delbetala din behandling? Vi har sedan flera år tillbaka ett sammarbete med Medical Finans. De kan erbjuda både räntefria och räntebärande lån. Enkelt och smidigt!

Önskar du delbetala din behandling    ANSÖK HÄR»     eller ring 020 - 51 62 00

Azzalure Azzalure

Azzalure® Botulinumtoxin A


Ett naturligt förekommande protein och läkemedel som ofta kallas botox. Mycket små doser injiceras precis under huden för att få musklerna att slappna av och rynkor minskas eller slätas ut. För bästa resultat kan behandlingen ibland behöva kombineras med Restylane fillers för att släta ut permanenta veck som kan ha bildats i huden genom stark                                                                        mimink.                 

Idealiska områden att behandla är:

 • Bekymmersrynkan i pannan
 • Argrynkan (glabella)
 • Ögonrynkor (kråksparkar)

 

Ett område    2500 kr

Två områden 3500 kr

Tre områden  4500 kr             BOKA HÄR»

Behandlingen och maskinen är patenterad, FDA godkänd Behandlingen och maskinen är patenterad, FDA godkänd


Oxygen behandling!
Ibland kallad för Madonna metoden!

Endast i Lysekil


DermaOXY är Unik Quickfix behandling med Oxygen.
Detta är en icke -kirurgisk behandling som passar alla som vill få en omedelbar föryngring av ansiktet.

Lämpliga behandlingsområden:
Ansikte-Dekolletage-Händer
 
PROVA PÅ PRIS 995 kr Ord.pris 1495 kr
gäller en gång per person

                                  BOKA EN PROVA PÅ BEHANDLING»

ZO Skin Health by Obagi
Från 30 års åldern och framåt blir hudcellerna mindre aktiva och går till slut i dvala. Efterhand som cellaktiviteten avtar börjar huden åldras - vilket orsakar fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och att huden förlorar sin spänst. Det krävs stora mängder aktivia ingredienser - som retinol, C-vitamin och mjölksyra - för att väcka cellerna så att de kan producera mer kollagen och ellastin. ZO Skin Healt och ZO Medical inehåller stora mängder aktiva ingredienser och effektiva formler. Ju större koncentration, desto bättre resultat.
Dermaquest Dermaquest

Vill Du förändra och förbättra din hy?

Med våra resultatinriktade behandlingar kan vi diskutera fram bästa alternativet för just dig. 
BOKA HÄR»

VENUS LEGACY maskinen som tagit världen med storm.
Behandlar Ansikte och kropp.
 • Slapp hud
 • Celluliter
 • Fettansamlingar
 • Rynkor
Venus Legacy är en non-invasiv (icke-kirurgisk) behandling som kombinerar radiofrekvens (RF) med magnetiska pulser i en teknologi som heter (MP)2. Denna unika kombination kan behandla huden djupt och säkert med optimala resultat.
Gå gärna in på fliken Venus Legacy ovan och titta på informationsvideon.

För bästa resultat bör behandlingen göras i kur.
Rekommendation är 6 ggr i ansikte, 8 ggr hals och 10 ggr kropp.


BOKA HÄR»