Restylane

Alla injektionsbehandlingar utförs av
Leg.sjuksköterska Madeleine Gunnarsson.
Vi är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och Restylane/Galderma.
Madeleine har mer än 20 års erfarenhet av estetiska injektioner och har alla de utbildningar som krävs för att få utföra injektionsbehandlingar.

 

Pris

Restylane    1ml3600 kr
Restylane Lyps   1ml3600 kr
Restylane Lyft   1ml4150 kr
Restylane Kyss   1ml3600 kr
Restylane Vital   1ml2500 kr
Restylane Vital3x1ml6600 kr
Restylane Volyme   1ml4150 kr
Restylane 0,5 ml2500 kr
  Behandlingsområden:

Injektionsbehandlingar

Skönhetsidealen förändras med tiden, precis som våra ansikten när vi åldras. Med Restylane® och Azzalure får du ett naturligt skönhetslyft.

Restylane® - ett naturligt skönhetslyft

Med Restylane får du ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Restylane består av en serie produkter för skönhetsbehandlingar av ansiktet. Innehållet är en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra.
 

Varaktighet

Eftersom Restylane har relativt långvarig effekt men inte är permanent, kan du alltid fortsätta med behandlingen eller ändra behandlingskombination. Det är mycket individuellt hur länge hyaluronsyran stannar kvar i huden. De flesta kunder väljer en uppföljningsbehandling sex till tolv månader efter den första behandlingen.  
 

Ansiktskonturer

Injektionsfillers kan användas för att forma ansiktskonturer genom att tillföra volym. När det injiceras i huden, korrigeras djupa veck och huden lyfts upp från kinder och haka. Ansiktets konturer får en helt ny form.Att släta ut veck och rynkor genom att tillföra volym kan förändra utseendet på ett fantastiskt sätt. Med Restylane kan ansiktet få nytt liv utan främmande material. Vid behandling av rynkor och veck injiceras fillern i huden i små mängder med en mycket fin nål. Den injicerade gelen skapar naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Resultatet kan ses omedelbart. Det är enkelt och säkert att behandla rynkor med dessa fillers och behandlingen lämnar inga ärr eller andra spår i ansiktet.

Vårt åldrande
Vår hud åldras på flera olika sätt. Det vi vanligtvis ser är att huden blir slapp och att våra rynkor blir mer framträdande. Det är mer än bara rynkorna och slappheten i huden som bär ansvaret för känslan av åldrandet vi möter när vi tittar oss i spegeln.
 
Åldrandets processer sker på många olika plan.
 

Hudstrukturen - Epidermis
Det som händer med hudens allra ytterska skikt är att det ofta blir grövre, skrovligare och inte sällan med en ojämn hudton på grund av röda blodkärl, pigmenteringar och diverse prickar.
 

Huden - Dermis
Det andra skiktet, dermis -förändras också med åren. Dermis förlorar sin spänst och tjocklek. En av orsakerna är att produktionen av hyaluronsyra börjar minskar redan vid 20 årsåldern. Vid 60 års åldern har produktionen minskat till 10% av den ursprungliga nivån. Detta märker vi genom att huden blir allt torrare med rynkor och veck som föjd. 

Muskler - Fett - Skelett
Ansiktets fettdepåer tunnas ut med stigande ålder, musklerna blir svagare och skelettet ändrar form. Allt detta tillsamman gör att utseendet förändras och huden får ett annat underlag att vila på. Ansiktets strukturer dras nedåt på grund av tyngdlagen.
Exempel på detta är "sura mungipor", urtunnade läppar eller mörka ringar under ögonen. 
 
I dag finns det otroligt många möjligheter att skapa naturliga resultat helt utan kirurgi. 
 

Ring och boka en konsultation så hjälper vi dig att ta reda på vad just du behöver

för att förbättra.....inte förändra ditt utseende
 

Behov av finansiering?

Klinik Pangea samarbetar med Medical Finance som erbjuder finansiering och räntefri avbetalning. Klicka nedan för mer information.