klinikpangea logga
ZO Health/ZO  Medical
ZO Health/ZO Medical
Dermaquest

Kemisk Peel

Kemisk peeling kan göras på ansikte, hals, nacke, dekolletage och händer, och är ett samlingsnamn för en rad olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring. På Klinik Pangea arbetar vi med produkter från Dr. Obagi ZO Medical samt Dermaquest peel och PTR

Kemisk peel

  • Förbättrar hudens tolerans, styrka och cellförnyelse
  • Reparerar skadat DNA
  • Minimerar risker för hyperpigmentering
  • Stabiliserar melanocyterna
  • Exfolierar döda hudceller
  • Aktiverar cellförnyelsen
  • Slätar och jämnar till hudstrukturen
  • Ökar spänst och fasthet

ZO Stimulation peel special: 1400 kr
Djuprengöring av huden med exfoliating polish. Vid behov lättare porrengöring. Kemisk peeling med Stimulator peel för djupare exfoliering och lyster. Anpassad special mask och avslutande produkter. 

Glycolic Acid 40% 795 kr

En aha-syrapeel med 40% glykolsyra. Något mer skonsam men effektiv hudföryngring för åldrad, oelastisk och slapp hud. Minskar rynkor, linjer och oregelbunden pigmentering, ger jämnare textur och hudton. För bästa resultat rek. kurbehandling om minst 4 ggr. Kurpris 15% rabatt. Vid köp av kurbehandling ingår en hudscanning.

 

Glycolic Acid 70% 995 kr

En aha-syrapeel med 70% glykolsyra. Snabb, skonsam och effektiv hudföryngring för åldrad, oelastisk och slapp hud. Minskar rynkor, linjer och oregelbunden pigmentering, ger jämnare textur och hudton. Med denna peel fjällar huden av. Kurpris 15%rabatt. Vid köp av en kur ingår en hudscanner.

 

Pumpkin peel 795 kr /Power Pumpkin peel 995 kr

En peeling med naturlig pumpa rik på beta-karotenoid, fytosterol, omega 3 -syror, flavonoider och mineraler. Tack vare naturlig salicylsyra är produkten även lämplig för behandling av inflammatorisk acne, små acne ärr, små fina linjer, grova porer, solskadad hud, pigmenteringar, åldersförändringar. Huden får en jämnare ton och ger ett jämnare och slätare intryck. Kurpris 15% rabatt. Vid köp av en kur ingår en hudscanner.

Modified Jessner peel från 900 kr - 2000 kr
Med denna design peel behandlar vi acne, anti-aging, pigmenteringar. Den är anti-inflammatorisk, anti- bakteriell och verkar mycket bra på mörka fläckar orsakade av acneärr. Med denna peel kan huden fjälla av. Görs i kur om minst 3 peel. Kurpris 15% rabatt. Vid köp av en kur ingår en hudscanning.

Skinbrightening peel från 900 kr - 2000 kr
Denna blandning av syror förbättrar solskador - pigmentering - melasma och mörka fläckar. Bör göras som en kur om minst 3 peel. Med denna peel kan huden fjälla av. Kurpris 15% rabatt.Vid köp av kur ingår en hudscanning.